Kirjoittanut annihaa | 07/04/2009

Riippuvainen ystävistä

Pitkästä aikaa ehdin tehdä sivun! Askartelumotivaatio on viime aikoina ollut hukassa ja nyt ammensin sitä baulan blogista. Aamupäivällä askartelin kasan synttärikortteja, jotka tulevat näytille pääsiäisen jälkeen.

Inspiroidu-blogin haasteena on tehdä sivu riippuvuutta aiheuttavasta asiasta. Pohdin pitkään, että mihin kaikkeen olen koukussa. Listalla ovat muun muassa ulkoilu, askartelu ja jäätelö. Idea ystäväsivuun lähti käytännön ongelmasta. Loukkasin viikonloppuna nilkkani enkä ole sen jälkeen päässyt poistumaan kotoa. Eli nyt jos koskaan olen täysin riippuvainen muiden avusta. Tämä sivu on omistettu kaikille ihanille ystävilleni vaikka kuvassa on vain kaksi!

Riippuvainen kavereista

Kukka meni skannauksessa ihan rumaksi. Sivuun on tulossa vielä piiloteksti ystävistä. Se ei ehtinyt valmistua tähän päivitykseen.


Kommentit

  1. Hieno! ja toivottavasti nilkka jo pian paranee!

  2. Erinomainen aihe ja kaunis toteutus. Minäkin toivon, että olet jo toipunut.

  3. ihana.. 🙂 Tuo taustapaperi on älyttömän kaunis ja kokonaisuus semmonen lämpönen niinku ystävyys.

  4. Kaunis ja selkeä sivu, hyvin ”baulamainen” 🙂

  5. Oi, tää on tosi kiva! Kauniit värit ja paperit sointuvat hyvin yhteen. Koita saada jalka kuntoon! Mäkin olen muuten koukussa suhun 🙂

  6. Päädyin Hempan blogista tänne, ja täytyy tulla useamminkin vierailulle! Hieno toteutus aiheeseen ja muutenkin tosi tyylikäs sivu, tykkään erityisesti värimaailmasta.


Jätä kommentti

Kategoriat