Kirjoittanut annihaa | 23/06/2010

Olen palannut!

Meillä tapahtuu tänään kummia – sain juuri turpaani pyykinkuivatustelineestä. Kyyristyin lattialle tutkimaan skräppäyspapereita ja puoliso intoutui samalla hetkellä siirtämään vieressä ollutta pyykinkuivatustelinettä. Silmäkumaan osui niin että kumisi! En olisi uskonut tämänkään olevan mahdollista.

Asiaan. Olen saapunut takaisin skräppääjien pariin – kiitos eilisen Leikkaa liimaa -tapahtuman. Järjestäjät olivat tehneet upeaa työtä. Kerron kuulumisia huomenna lisää. Nyt haluan vain esitellä tämän illan työni. Osallistun todella pitkästä aikaa haasteeseen.

Teema on häämatka tai enemminkin sen puute. Minulla ei oikein ole ollut motivaatiota suunnitella sitä. Näyttää siltä, että koko matka jää tekemättä.

Intouduin oikein twistamaan. Keittiötarvikkeina käytin raidallisia muffinsivuokia.

Printtasin paljon ihania kuvia, mutta sivulle ei mahtunut enempää. Minusta kuvien asetteleminen sotkuisesti riviin olisi näyttänyt huonolto. Niinpä lähdin diagonaaliin. Hirvitti käyttää noin monta a-kirjainta yhteen otsikkoon.


Kommentit

  1. Vau, siis saako tuollaisia muffinsipapereita nykyjään!

    Ensin olin ihan superkateellinen teidän häämatkasta, mutta sitten kävin tihrustamaan tekstiä tarkemmin. You’ll get there, some day. ;o)

  2. Aivan huippuhieno sivu!! Harmittaa, kun en nähnyt sivua livenä. Kakkupaperit sopivat taustalle todella hyvin – ja perhoset ovat aivan ihania. Tykkään!!

  3. onks noi perhoset leikattu siitä hdestä BG:n paperista? toimii tosi hyvin. ja koko sivu. mut hei me oltiin ”häämatkalla” tukholmassa kaks päivää ja se oli ihanaa. aina ei tarvii lähtee jonnekkin kauas sinne voi mennä sitten myöemmin. (kysy vaik Hempalta) 🙂

  4. Ihanan herkkä sivu. Kaikki on niin kohdallan!


Jätä kommentti

Kategoriat